Flere nye sølvmynter klare for bestilling

Av Admin Gold Source, 10 Mai 2013 - 15:23

Vi utvider vårt sortiment med Australske sølvmynter. Nå kan du også bestille de populære Koala og Kookaburra myntene i en ozt størrelse med nominell valør 1 Australsk Dollar. Myntene kommer i kapsel fra Perth Mint og selges også enkeltvis. Ordre fra 20 stk. og oppover leveres i ruller og til en noe lavere premie over spot.

Myntene forventes hos oss om ca. 5 uker, men du kan låse inn prisen i dag, myntene blir sendt deg så snart de har ankommet.

Premier på 1 ozt bestselgere på vei ned.
Premien på Wiener Philharmonikere er nå kun 1 USD over vanlige nivåer, selv om dette selvfølgelig utgjør ganske mye utrykt som prosent. Vi selger derfor disse nå for 35,- over spot.  Jeg forventer at premien vil falle tilbake til normale nivåer i løpet av juni, men det er umulig å vite.  Maple Leaf premiene har også falt denne uken noe som gjør at vi igjen kan tilby disse for 35,- over spot.  Leveringstider er estimert til 5 uker. Silver Eagles har også falt noe, men ligger fortsatt for høyt til at vi tar inn nye bokser foreløpig.

Vi har 100 ozt Wiener Philharmonikere på lager som vil sendes umiddelbart ved bestilling. Klikk her for å legge inn din ordre. (UTSOLGT)

Ha en fin helg og takk for at du velger oss som din gull og-sølvmynt på internett

Mvh

Martin Mesicek
M.Sc. Polit. Econ
Daglig Leder