Fortell oss hva du syntes om din handel!

Av Admin Gold Source, 6 jan 2014 - 16:26

Fordelene for deg som kunde.
Ved å implementere tredjeparts garanterte kundetilbakemeldinger gjør Gold Source det enklere for nye kunder å vurdere om vi er riktig nettbutikk for dem.  Tjenesten er også verdifull for eksisterende kunder; de kan lese hva andre kunder synes om sin siste kjøpsopplevelse og på den måten få tilgang til ferske kundetilbakemeldinger. Slik kan de vurdere om vi fortsatt holder våre løfter også neste gang de skal handle mynter av oss.

De fleste av våre salg foregår ved forhåndsbetaling over nettbank, som er vanlig praksis i vår bransje, derfor er det viktig for oss å synliggjøre at vi tilbyr en trygg handel, selv om vi også tilbyr andre betalingsformer.

Om tjenesten – Hvordan fungerer det?
Alle som har bestilt mynter av oss vil få en epost tilsendt i ettertid, der kan de, anonymt, gi oss karakter for hvordan de synes kjøpsopplevelsen var og gi en kort kommentar. Siden vi er først ute i det norske markedet med denne løsningen kan kommentarene foreløpig kun gis på engelsk, men vi forventer at tjenesten blir tilgjengelig på norsk i løpet av året.  Resultatene vises på den nye widgeten som er synlig på siden allerede.

Med flere tusen kunder er det klart vi er spent på hvilken karakter dere vil gi oss, dere blir bedt om gradere kjøpsopplevelsen ved bruk av stjerner, der fem er topp score, og alle tilbakemeldinger er viktige, spesielt de gangene vi ikke har lykkes å møte forventingene. Slik vet vi hva vi må jobbe med for å forbedre oss. Vi forventer at også flere nettbutikker i Norge vil ta i bruk tjenesten i løpet av året, men er selvfølgelig fornøyd med å være først ute blant nettbutikker i Norge med å bruke en tredjepartsgarantert objektiv løsning der alle tilbakemeldinger kommer fra kunder som faktisk har handlet av oss.

Spesielt viktig er dette med tanke på utviklingen de siste årene på nettet på dette omårdet; vi vet at falske negative tilbakemeldinger blant annet har rammet enkelte hoteller og restauranter på nettsider som har spesialisert seg på «P2P» feedback formidling. Og hvor troverdige er egentlige anbefalinger fra diverse forum på nettet? De kan være det, men man har ingen garanti for at de kommer fra ekte kunder. Med eKomi som administrator vet vi at tilbakemeldingene kommer fra kunder som faktisk har erfaring med å handle av oss, og det synes vi er viktig – derfor kan også alle som besøker siden vår være trygge på at kundetilbakemeldingene de leser er ekte.

Om eKomi.
eKomi - “The feedback company” – ble etablert i 2008 og ble raskt en ledende internasjonal leverandør av løsninger som objektivt samler inn og presenterer sosiale data for e-handel bedrifter.  eKomi har samlet kundetilbakemeldinger fra over 10 millioner e-handel kunder og er ledende i Europa, tjenesten er tilgjengelig på seks språk og eKomi har kontor i Berlin, London, Kapstadt og Bratislava.