Fredagshilsen fra Gold Source

Av Admin Gold Source, 27 sep 2013 - 13:50


Kjære kunder!

I dag hadde jeg tenkt å blogge litt om den noe morsomme historien som har versert i dagens aviser om «milliard skatten» som ble funnet i orgelet i Nidaros. Jeg ville spesielt legge vekt på hvordan orgelbyggeren August Sieber i 1930 ordla seg når han bestemte seg for å legge de gamle ubrukelige og verdiløse pengesedlene sammen med sitt brev til fremtiden, inne i orgelet,  under noe som må ha vært en hard tid for vanlige arbeidere.  Jeg må be dessverre be dere lese den artikkelen på egenhånd, men legg spesielt merke til hva Hr. Sieber sier om hva, som for han, er den korrekte definisjonen på inflasjon. Her er en lenke til saken i Aftenposten.

Grunnen derimot til at jeg måtte endre tema for denne lille hilsnen var at jeg ble forstyrret av hundrevis av gamper som kom galopperende inn på kontoret! Noen gylne og varme i manken, andre sølvhvite og blanke. Det jeg prøver å si er at vi endelig har fått "hestene våre" inn i stallen fra Perth Mint og at de nå kan sendes ut fortløpende etter hvert som bestillinger kommer. Alle dere som har forhåndsbestilt har også fått tilsendt deres eksemplarer i dag og jeg håper dere blir fornøyd, sølvmynten er kjempefin og har en stor diameter. Filmer av myntene er også publisert, og kan ses på den enkeltes mynt sin produktside.

Detaljene om myntene har jeg blogget om tidligere, så om du er nysgjerrig ber jeg deg lete frem bloggpostene fra for noen uker sider. Bloggen har også, som dere kanskje har lagt merke til, fått et bedre design som gjør det enklere å navigere mellom innleggene og bloggkategorier.

Med dette ønsker jeg våre kunder en flott helg – på mandag blir vinneren av vår «tipp gullpris» konkurranse kåret, så følg med på bloggen.

Husk også at vi på vår facebook side legger ut hyppigere kommentarer og interessante lenker enn jeg har anledning til her, så «lik oss på Facebook», som det heter...

Med vennlig hilsen
Martin Mesicek
Daglig Leder