Frister for å få frem pakker før jul

Av Admin Gold Source, 11 des 2013 - 12:41

Hvilken betalingsmetode skal jeg benytte for å raskest få ordren satt til behandling?

Vi tilbyr ulike betalingsformer; postoppkrav, kredittkort eller bankoverføring. Om du har dårlig tid nå før jul og ønsker at din ordre skal behandles raskest mulig bør du velge å betale med kredittkort eller postoppkrav. Vær derimot oppmerksom på at kredittkortkjøp har en maksgrense på 50.000,- og oppkrav en maksgrense på 30.000,-.

Når sendes siste pakker ut med mynter som vil ankomme mitt postkontor eller post-i-butikk før julaften?

Siste utsendelse som vil være klar for henting sendes ut tirsdag den 17. desember. Vi har snakket med posten og de sier at disse pakkene vil være klare for henting senest lille julaften, altså mandag den 23. desember og at alle filialer har ordinære åpningstider denne dagen. Man kan også hente pakker på selve julaften, men mange utleveringssteder stenger da kl. 13.00. Sjekk med ditt lokale sted der du pleier å hente pakker når de stenger julaften.

Når sendes de siste pakkene ut i 2013 - og når sendes de første myntene ut i 2014? Kan jeg bestille i romjulen?

Siste utsendelse av pakker skjer fredag den 20 desember, men vi vet ikke når disse vil komme frem til postkontoret med tanke på romjulen. Første utsendelse i 2014 blir fredag 3. januar. Ja, vår nettbutikk har åpent 24/7 hele romjulen, inkludert julaften og nyttårsaften - eposter vil bli besvart i denne perioden, men det kan ta noe lenger tid enn vanlig. Alle bestillinger som ikke er satt til behandling før den 20. desember vil bli sendt ut den 3. januar.

Telefonen og kontoret er betjent frem til fredag 20. desember. Deretter åpner vi igjen 2. januar, men send oss epost så svarer vi ved anledning: info@goldsource.no

Oppsummert: For å sikre at mynter kommer frem i tide før jul bør du vurdere å ta den lille ekstra kostnaden det er å betale med kredittkort eller oppkrav nå som julen nærmer seg, bankoverføring er den billigste og mest brukte betalingsformen blant våre kunder, men om du er sent ute bør du vurdere de to førstnevnte alternativene for å sikre at ordren blir satt til behandling raskest mulig og dermed sendt ut på den nærmeste utsendelsesdagen etter du plasserte din ordre.Har du spørsmål om dette send oss gjerne en epost - ha en fortsatt fin førjulstid.