Komponer din egen samling av sølvbullions!

Av Admin Gold Source, 8 Mai 2015 - 01:48

I dette albumet kan du samle de aller fleste av våre 1 unse sølvmynter i kapsel!


En av tilbakemeldingene vi fikk fra kundene våre nylig var at de ønsket å lage egne samlinger i album, basert på utvalget vi har av sølvbullions i kapsel - nå lanserer vi derfor et eget album med mynter i spesialkapsel som lar deg gjøre nettopp dette!

Albumet er spesialtilpasset alle sølvbullions med diameter mellom 38.00 og 40.6 mm og som vi har plassert i Air-tite kapsler. Dette gir optimal beskyttelse for myntene og er viktig for å oppnå god pris ved salg i fremtiden - i tillegg er det praktisk, og du kan bygge opp egen komponerte samlinger. Et album med en komplett Koala serie, eller Somalian Elephants for eksempel, kan være gode ideer på flotte og verdifulle samlinger over tid. Eller hva med å bygge en komplett serie American Eagles (1986-d.d) ?

Mynter med diameter mellom 38.00 og 40.6 mm inkluderer b.la. Alle Britannias, Silver Eagles, Alt fra Kanada, Noah's Ark, Alt fra Tokelau, Mexican Libertads, Saltwater Crocodile, Funnel Web Spider, Rwanda Wildlife Serien, Bounty Cook Islands, NZ YoG, Alle Somalia Elefanter, Hawksbill Turtles, Silver Kangaroo, Blue Marlin, og Lunar Serien til Royal Mint - Mulighetene er mange!

Albumet har plass til 30 stk. 1 unse mynter og er importert fra USA.Bestiller du albumet sammen med Panda, Koala eller Kookaburra-mynter, der original kapslen ikke passer til albumet, så flytter vi de over til kapsler som passer i albumet for deg. Kjøper du disse løst, men vil ha de i passende kapsler, be om dette i kommentarfeltet ved utsjekk i handlekurven.

I tiden som kommer vil vi presentere en rekke samlerideer og fortelle litt om markedsutviklingen og gi komplette oversikter over opplag, sjeldenhet/key dates, og presentere alle motivene for utgavene for hver serie. Husk å sjekke kategorien Sølvmynter i kapsel ofte, her dukker det ofte opp mynter som vi kun har i få eksemplarer, og som raskt blir solgt! Nylig slo vi kloa i to sjeldne Britannias (1998 og 1999, begge Key Dates) og de ble solgt samme dag! En del av spenningen er jo nettopp å kapre en sjelden godbit forran nesen på dine samlerkonkurrenter- og kollegaer!

Her er en idé... Somalian Elephants fra 2004 til 2015. 
 

Vi har allerede et greit utvalg av tidligere utgaver som vil gi deg en god start, se utvalget her. Og, skal du toppe denne samlingen ytterligere kan du også inkludere de fire første utgivelsene som da ble utgitt av Zambia fra 1999-2003 (vi var nære på å plukke opp en i Berlin i vinter... og angrer sårt nå på at det ikke skjedde)  

Zambia utgivelsene er nå meget sjeldne og har blitt dyre med årene, et fint eksemplar vil koste 1000-1500 kroner, litt avhengig av året og hvor flink du er til å snuse deg frem til en, men med den økte interessen for moderne sølvmynter vil det ikke overraske oss om det fortsatt kommer til å stige i verdi i årene som kommer. En samling Elephants uten disse er også en god samling tross alt, og et godt sted å begynne.

De sjeldne Zambia-utgivelsene 1999-2003

Det er egentlig kun fantasien som setter grensen her: Hva med å lage et album med hele Wildlife serien fra Royal Canadian Mint, og kombinere denne med Birds of Prey? eller hva med (dette vil ta tid og koste penger) en komplett serie sølvpandaer!?

Å bygge en samling som disse tar tid, men det er også litt av spenningen!
Hold øynene åpne for flere samlerideer i tiden som kommer, og albumet kan bestilles her for kun 349,- Plukk med deg noen mynter samtidig og sett igang!