Lunar Year of the Horse 1 unse i sølv er klar for bestilling

Av Admin Gold Source, 6 sep 2013 - 14:55

Vi har tidligere omtalt denne mynten i bloggen, og nå er den endelig klar for forhåndsbestilling. Ja, jeg vet prisen er hinsides all fornuft sett fra en silverstackers øyne, men dette er en mynt som kun lages i 300 000 eksemplarer og som er utsolgt allerede før den er sluppet fra Perth.

Vi har blitt allokert et parti på 500 ozt og er veldig spente på hvor raskt disse vil bli absobert i det norske markedet, vil det være etterspørsel etter denne i Norge? Men, som de sier - no guts no glory! Vårt løfte til dere er å levere et bredt utvalg av moderne gull og sølvmynter, da må vi selge både high og low-premium mynter.

Sammenlikner man priser på tidligere 1 ozt utgaver av Lunar serien i sølv ser man at disse bare blir dyrere og dyrere etterhvert som årene går og myntene blir tilgjengelig i annenhåndsmarkedet, eller man skulle være så heldig å finne de hos forhandlere. Derfor, som jeg har sagt tidligere, denne mynten er billigst nå som den slippes, ikke vent med å skaffe deg noen eksemplarer om du ønsker å starte en samling av denne serien. Mynten er selvfølgelig også en ypperlig gave for de som er født i Hestens år.

Perth Mint har, på bakgrunn av den sterke etterspørselen etter bl.a. denne mynten, nettopp sendt ut følgende melding til sine distributører:

"Silver Coin Production Focussed On Three Key Products During Demand Surge

There has been a surge of demand for Perth Mint products, particularly our 1oz silver coins, since the launch of our 2014 dated Kookaburra and Australian Lunar Series II Year of the Horse series.
To ensure we can satisfy interest in our most popular products as effectively as possible The Perth Mint factory is now focused on manufacturing the following silver bullion releases:

2014 Australian Kookaburra 1oz silver bullion coin
2014 Australian Kookaburra 1kilo silver bullion coin
2014 Australian Lunar Series II Year of the Horse 1oz silver bullion coin

We will continue to accept orders for the above listed silver bullion coins which will be despatched at the earliest opportunity. 

Temporary suspension

The streamlined silver product range means that production of the following silver bullion coins is temporarily suspended. Please check with your Customer Service Officer about any existing stock that may be available.

2014 Australian Lunar Series II Year of the Horse 2oz silver bullion coin
2014 Australian Lunar Series II Year of the Horse 1/2oz silver bullion coin
2013 Australian Koala 10oz silver bullion coin
2013 Australian Koala 1oz silver bullion coin
2013 Australian Koala 1/2oz silver bullion coin"

Med andre ord; det kan ta en stund før vi får se de populære 10 oz 2014 utgavene av Koala-myntene, samt andre ukurante størrelser.

Våre andre produktnyheter er to dager forsinket i tollen, venter du på noen av de siste og mer eksotiske tilskuddene til vårt sortiment er dette altså årsaken. De sendes ut i neste uke så raskt vi klarer.

Ønsker alle våre kunder en fantastisk helg - la oss nye det siste sommerværet om du er så heldig å bo et sted der dette er aktuelt.

Du kan bestille ditt eksemplar av Year of the Horse 2014 her!

Med vennlig hilsen

Martin Mesicek
Daglig Leder