Mange nyheter i nettbutikken!!

Av Admin Gold Source, 23 aug 2013 - 20:40


Høsten er dessverre rundt hjørnet, men markedet ser ut til å ha våknet - gullprisen steg kraftig på bakgrunn av dårlige tall fra eiendomsmarkedet i USA i dag og prisene viser styrke. Vi går derfor en ny "sesong" i møte med mange nyheter. Husk: Vi skal ha det beste utvalget i Norge og sende raskest - det er vårt løfte til markedet og det har vi holdt i tre år. Apropos det, i løpet av høsten feirer vi vårt tre års jubileum og da skal vi fleske til med noen særdeles kule mynter til gode priser. Husk også å melde deg på vårt månelige tilbudsbrev ved å fylle ut epostadressen din i boksen nederst til venstre, her kommer det spesielt gode utsalgstilbud rett i esposten din!

Her er noen av dagens nyheter som alle er klare for utsending 6. september, men som kan lønne seg å forhåndsbestille siden det er beskjende partier tilgjengelig.

Spesialsett med 4 x 0.5 ozt Lunar Serie II sølvmynter: Tiger, Rabbit, Dragon og Snake - disse blir ikke billigere når Year of the Horse slippes 2. september! Kun 10 sett tilgjengelig - forhåndsbestill her.

Somalian Elephant 1kg - 2000 Shillings "Proof Like" - dette er den råeste 1kg mynten vi har sett og vi er alene om å selge den i Norge. Et must for kilo-fans - kun fem stk. tilgjengelig nå - forhåndsbestill her.

Somalian Gold Elephant 1 ozt - 1000 Shilling - også denne i "Proof Like" strike. Gullmynten for deg med ambisjoner om å bygge den ultimate en unse gullbullion samlingen - forhåndsbetill her.

Suriname 10 Dollar (SRD) - Vår særeste sølvmynt noensinne - 1 ozt .999 ren - moro å ha! Kan forhåndsbestilles her.

2013 Noah's Ark Armenia 500 DRAM 1 ozt .999 - vi har nettopp tatt inn disse i 0.25 ozt - her kommer en unse utgaven! Forhåndsbestill her.

1990-2009 Jubileumsett Kookaburra 1 ozt - Settet finnes kun i 1000 eksemplarer - UTSOLGT

Som ikke det var nok har vi vært så heldige å få inn to 1kg Lunar Rabbit og noen tidlige 1kg Kokkaburraer også (sjekk under Sølvmynter - Australia). Her bør det derfor være noe for enhver smak! Høstesesongen er herved åpnet.

God Helg!

mvh

Martin Mesicek
Daglig Leder.