Enda færre mynter til markedet: US Mint stenger produksjonen på West Mint.

Av Admin Gold Source, 16 apr 2020 - 09:21


Tilgangen på gull- og sølvmynter ble plutselig enda dårligere ettersom US Mint på onsdag 15. april informerte om at de stenger sin produksjon på myntverket West Point i New York som følge av Corona pandemien. Det er sikkerheten til de ansatte som er motivet for beslutningen. Myntverket lager gull, sølv, platina og palladium mynter for hele verdensmarkedet.


Ready for takeoff!

Av Admin Gold Source, 15 des 2019 - 21:55
Ready for takeoff! Gull og sølv er endelig klare for å eksplodere til oppsiden den kommende perioden. Markedene har ventet på den sesong-messige lav-noteringen i metallene igjennom høsten. Nå er vi endelig her.

Brexit-valgnatt gir store utslag i gull og sølvprisene

Av Admin Gold Source, 24 jun 2016 - 05:11

Det er valgnatt, eller snarere tidlig morgen, og det har vært og er fortsatt, en utrolig spennende en.

Den første meningsmålingen som kom etter at valglokalene stengte kl 23.00 norsk tid indikerte at Storbritannia ville forbli i EU og "Remain" siden startet sterkt med Gibraltar..., men etter kun tre timer endret dette bildet seg dramatisk. Det store spørsmålet har vært om rurale områder, der brexit-tilhengere er i flertall men befolkningstallene er lave, skulle kunne slå de store byene der flertallet ønsker fortsatt EU medlemskap.

Sider

Abonner på Markedskommentarer