Nå lanserer vi den tredje samlingen for Utvalgte Sølvbullions!

Av Admin Gold Source, 22 jun 2015 - 14:12

Nå har vi lansert bullionbrett nr. 3 til samlingen Utvalgte Sølvbullions! Her forteller vi litt om de fem myntene som er plukket ut denne gangen og lanserer et knalltilbud til for deg som enda ikke har kastet deg på.

Jeg må innrømme at nå som jeg blar i albumet, som nå har 15 mynter, synes jeg dette blir en kjempetøff serie. En god blanding av unike mynter du ikke får kjøpt andre steder i Norge, klassikerne og de viktigste nyhetene så langt i myntåret 2015.

Denne gangen har vi plukket ut følgende fem sølvbullions til det tredje bullionbrettet (av fem) i år:

2015 Panda - En gedigen suksesshistorie i myntverden og den bullionserien med den beste track-recorden for verdistigning blant moderne sølvmynter.

Buffalo Silver Round - Alle elsker Gold Buffalo fra US Mint, men ikke har mulighet til å bruke 10 tusen på å kjøpe en -  Her kan du få deg en sølvversjon med det samme tøffe designet til en fin pris!

Sioux Indian - Spesiell mynt fra USA med motiv av indianerhøvding og enda en buffalo! Nominell valør er 1 Native Dollar og mynten er laget av det nye Native American Mint. Besøk myntverkets hjemmeside her.

Australian Stock Horse - Fantastisk fin mynt fra Perth Mint: Opplag 10.000 mynter. Denne serien har tatt helt av, kombinasjonen av fantastisk design og lavt opplag har ført til nok en suksess fra Perth Mint.

Wiener Philharmoniker - Dette er en klassiker og må simpelthen inkluderes når man skal ha en komplett samling sølvbullions med de viktigste utgivelsene i 2015.Bullionbrett nr. 3 er klar for salg


Prisen for bullionbrett nr. 3 er 1 435,- Eller kun 287,- per mynt – og bestilles her. Da er alle pakket i Airtites og montert i brettet slik at du kan sette det inn på side 3 i Albumet som medfølger det første brettet. (Minifrakt kr 99,-)

Spesialtilbud til deg som enda ikke har blitt med...


Har du enda ingen av brettene så har vi et knalltilbud som lar deg henge med. Du får det første og andre brettet, totalt ti utvalgte bullions, inkludert albumet her for kun 2 868,- Det er kun 286,- per mynt. Myntene kjøpt separat ville blitt dyrere.

Det betyr at du nå kan starte helt fra begynnelsen, med album og femten sølvbullions for kun 4 303,- ekskl. frakt (149,-)

Vi har ikke så mange av de tidligere utgavene igjen, og vi kan love at de to siste brettene til albumet som kommer til høsten også blir spennende utvalgte mynter, så skal du slå til bør du gjøre det nå før de tidligste brettene blir utsolgt.

Se hele samlingen her i en liten filmsnutt vi rakk å lage på lanseringsdagen.