Nettbutikken er stappfull av nyheter - Ta en titt!

Av Admin Gold Source, 12 feb 2014 - 20:57

Noe av den største gleden man får når man driver butikk er positive tilbakemeldinger fra kunder og det å kunne fylle hyllene med det man mener er gode produkter til en god pris. Siden nyttår har vi vært så heldige å få oppleve begge deler.
 

Konstruktive tilbakemeldinger og fornøyde kunder.

Vi lanserte tredjeparts-garanterte kundetilbakemeldinger på nyåret og så langt har vi fått mer ros enn ris – Takk! Noen av tilbakemeldingene er veldig konstruktive og påpeker ting vi kan gjøre noe med, og de takker vi for. Signaler fra kunder med ønsker om endringer er helt nødvendig for at vi skal ha fornøyde kunder som velger å handle mynter hos oss. Det har blant annet ført til at vi har lagt inn et kommentarfelt ved utsjekk og valg om å sende sporingsmail og SMS varsling til andre kontaktopplysninger enn de som er registrert på kontoen. Praktisk om man skal sende mynter som gave til noen. Noen produkt-tekster har også måttet oppdateres og vi har sikret oss mot at fingermerker skal oppstå ved pakking av mynter i kapsler.

Noen bemerker at vi har høye premier over spot – til det kan vi bare svare at det ikke er mulig å sammenlikne leverandører i utlandet (med lavere kostnadsnivå enn her i Norge og betydelig større markeder som muliggjør større volum) med oss, uavhengig av hvilke varer man sammenlikner. Det meste er dyrere i Norge. Vi følger norske regler til punkt og prikke, er revisorpliktige og benytter norske web-utviklere med høyeste kompetanse for at nettbutikken stadig skal bli bedre og mer underholdene. Det koster penger som må dekkes gjennom premier som må dekke våre kostnader. Det er ikke høy champagne-føring hos oss, tvert imot; bedriften er fremdeles preget av idealisme og dugnadsånd.

Vi tilbyr større utvalg, flere betalingsmetoder, konkurranser, blogginnlegg, filmer av de fleste myntene slik at du kan se hvordan de egentlig ser ut før du handler (tegningene fra myntverkene gir ikke et godt nok bilde synes vi), raskere levering og det vi håper er god service (ved å jobbe med dette på fulltid og lange dager), samt flere tjenester på nettsiden (bl.a. responsive sider) – og det gjenspeiles i våre priser.

Så vidt vi vet er vi de eneste som driver med salg av bullion til sanntidspriser på fulltid i Norge, og det kommer deg som kunde til gode ved at vi svarer på epost raskt og på telefon til kl 18.00 på ettermiddagen.Vi gjør derimot alt vi kan for å selge mynter så billig så mulig samtidig som vi fokuserer sterkt på å tilby en trygg handel og opplevelse, også for de som kjøper mynter for første gang, om det er over telefon eller ved personlige møter i våre kontorer.
 

For å bli enda billigere har vi nå introdusert en egen investor-kategori med våre laveste premier på mynter vi vet kunder som ønsker å kjøpe større kvanta samtidig liker, forutsatt at du kan vente med å motta myntene. Dette innebærer at ditt kjøp blir lagt til våre øvrige varebestillinger og at vi kan slå av noe på prisen – det er fullstendig uten risiko da alle våre innkjøp er fullforsikret. De kundene som kjøper større kvanta forteller oss at leveringstiden ikke er så viktig som å kunne låse prisen på det tidspunktet de ønsker - og det kan de hos oss, vel vitende om at vi kommer til å levere myntene til avtalt pris. Vi har tross alt nesten solgt for 100 millioner kroner siden vi startet i 2010 og betjent tusenvis av kunder - det klarer man ikke om man ikke holder det man lover, eller er ærlig om årsakene når man misslykkes og gjør så godt man kan for å levere i tide.

Bredere utvalg enn noensinne.

Den andre gleden man har ved å drive butikk er, som nevnt innledningsvis, å fylle hyllene med fine mynter, og gjerne mynter man ikke kan kjøpe andre steder. De siste ukene har vi utvidet sortimentet betydelig, vi tør påstå at ingen andre nettbutikker i Norge som selger moderne gull- og sølvmynter har bedre utvalg enn oss akkurat nå.

Siden nyttår har vi bl.a. tatt inn følgende nye mynter:

Gullmynter: Sovereign gullmynter (ca ¼ oz), ½ oz Wiener Philharmoniker, ¼ ozt Gold Eagle, 1/4 ozt Lunar Horse Gold, 1/20 ozt Gullpandaer (2013 og 2014) og Lunar Horse 1/20 unse, den nye Year of the Horse fra Royal Mint og 25 års jubileumsmynten til Kangaroo serien.

Sølvmynter: Hele 2013 serien med America the Beautiful serien er nå tilgjengelig, vi har importert spesielle kapsler til disse og funnet en ny leverandør som kan tilby disse myntene betraktelig billigere enn 2011 og 2012 utgavene vi solgte i fjor, 1kg Noah’s Ark mynter (vi har ikke sett disse for salg andre steder i Norge) , noe som også gjelder Impala mynten fra Rwanda. Vi har slått kloa i 2013 utgaven av Kiwi Treasures, en veldig sjelden mynt – de som kjøpte 2012 utgaven (nå utsolgt) kan dermed komplementere samlingen med 2013 utgaven også, Mohammed Ali mynten er en spennende gave til alle som er interessert i sports-mynter, Fiji Taku mynten tilbyr et utrolig fint skilpadde-design, vi har også tatt inn Year of the Horse i sølv fra Royal Mint – for å nevne noe!

I tillegg tør vi påstå at utvalget vårt fra seriene fra Perth Mint (i alle mulige størrelser) er ganske dekkende. Vi passer også på at de dyrere myntene kommer i kapsel slik at du får glede av de i årevis uten å bekymre deg for at de skal bli ødelagt. Kjøper du en eldre utgave av en kilomynt kan du også være forsikret om at vi har byttet kapslen med en ny, slik at du ikke får en med riper. 

Vi vet at de fleste av våre kunder ønsker å kjøpe bullion bestselgerne, men at de også setter pris på å krydre sin sølv- og gullbeholdning med litt mer eksotiske mynter, derfor bruker vi mye tid på å pakke disse spesielle og litt dyrere myntene i kapsler. Dessuten tilbyr vi høyt graderte mynter fra NGC, noen ganger flere tusen kroner billigere enn på andre markedsplasser som f.eks ebay - denne er et kupp! (Søk den opp på ebay å sammenlikne selv).

Og bedre skal det bli! Vi har en rekke nye mynter i kikkerten som kommer utover våren. 

Fredagstilbudene våre er også blitt populære, så populære at vi har økt frekvensen fra å være en månedlig utsendelse, til å bli hver uke (forutsatt at vi har godbiter tilgjengelig) – der legger vi ut backdatede mynter, men også noen som er helt nye fra myntverkene, til spesielt gode priser.

Avslutningsvis; bla litt rundt i nettbutikken å se om du finner noe spennende! – Vi lover å gjøre vårt ytterste for at goldsource.no skal være den nettbutikken i Norge som leverer den beste totalopplevelsen for deg som er interessert i moderne gull- og sølvmynter. Vi setter stor pris på de tilbakemeldingene vi får og vi gjør det vi kan for å etterkomme de ønskene og endringene som vi mottar fra dere våre kjære kunder.

Mvh

Martin Mesicek
Daglig Leder.