Ny bloggkategori: Samlerguide!

Av Admin Gold Source, 26 Mai 2015 - 15:32

En av tilbakemeldingene vi har fått er at det savnes oppdatert informasjon om de mange bullion og semi-numismatics myntene, tilpasset det norske markedet. I denne nyopprettede bloggkategorien vil det derfor komme artikler om både kjente og mindre kjente moderne gull- og sølvmynter som gis ut i serier. Det vil fokuserers på bilder av de ulike årgangene, markedsutviklingen og annen relevant informasjon.

Lurer du på hvilken mynt som er "Key Date" i Kookaburra 1 unse serien? Eller Britannia? Eller skulle du ønske du hadde en kronologisk oversikt over Britannia myntene, med bilder, opplagstall og markedspriser? Denne kategorien vil gi deg svaret!

Her kan du få inspirasjon til å starte en samling, eller spesialist-informasjon fra landets lendende bullionforhandler som kan hjelpe deg å fullføre en!

Vi var blant annet tidlig ute med å idenifisere "mule" varianten av Britannia i 2014 - men hvor mye er den egentlig verdt? Slike temaer vil vi prøve å bruke mer tid på i tiden som kommer - så følg med i denne kategorien også.

"Frisk prising" er vel en underdrivelse av denne Britannia mule varianten, den reelle markedsverdien er en del lavere. Denne annonsen ble lagt ut kun dager etter at varianten ble kjent i mars 2014.