Nye fraktrater

Av Admin Gold Source, 15 okt 2013 - 14:24

Det er aldri hyggelig å skru opp priser, men ved en gjennomgang av våre frakt og ordrebehandlingspriser finner vi at pristabellen har hatt noen svakheter og at enkelte har betalt vesentlig mindre for frakten enn hva våre reelle kostnader for ordrebehandlingen utgjør. De tidligere prisene åpnet som eksempel opp for at man kunne bestille 9 kg sølvmynter og sende disse til Karasjokk for 129,- Det går ikke i lengden. Vi har derfor innført flere priskategorier og forenklet prisene. Du kan lese mer om endringene her.

Vi mener fortsatt at vi tilbyr gode priser på levering av våre varer og at kostnaden for frakt utgjør en lav andel av kostnaden ved å kjøpe våre produkter. Som eksempler; bestiller man gullmynter for nesten 30.000 kroner ( 3 unser) er det ikke urimelig at man betaler de reelle kostnadene for å pakke, forsikre og bringe varene trygt hjem til kunden, i dette tilfellet 249,- kroner. Eller om man bestiller 400 unser sølvmynter (12,5 kg mynter) at man betaler kr. 349,- i frakt og ordrebehandling.

Inkludert i våre fraktpriser er:
At myntene blir levert deg, og kun deg. Identifikasjonskontroll ved avhenting av pakker.
At du bidrar til å redusere klimagasser, våre pakker er klimanøytrale servicepakker.
At pakken er forsvarlig pakket og kontrollert før utsendelse.
At pakken er klar for sending senest 48 timer etter at betaling er mottatt på hverdager og når varen er på lager.
At du får tilsendt sporing på epost og varsling på SMS.
At pakken er forsikret – om den skulle bli borte i posten erstatter vi mynter umiddelbart etter postens fem dagers frist for å fremme krav om dette.
At du blir løpende orientert om statusen til din ordre; fra bestilling til den er klar for henting.
At du kan bestille så mange eller få mynter du vil; til motsetning fra andre har vi ingen krav til minimumsordre.
At du kan bestille ved postoppkrav opp til 30.000 mot et tillegg på kr 95,- Vi kjenner ikke til andre som tilbyr dette med sanntidsprisede produkter i Norge.

Vi ber om forståelse for dette og kontakt meg gjerne om du har spørsmål.

Med vennlig hilsen

Martin Mesicek
Daglig Leder