(Panda)bjørnen sover IGJEN - Forsinkede mynter

Av Admin Gold Source, 18 des 2014 - 13:39

Jeg tror ikke det har vært ett eneste år der pandamyntene ikke har vært forsinket, selv i år der vi la inn noen dagers margin av erfaring med dette dovne dråget har han klart det igjen - vi kan ikke gjøre annet enn å beklage.

Mange har forhåndsbestilt 2015 sølvpandaer til kampanjepris når myntene ble lagt ut for bestilling under fredagstilbudet den 5. desember, jeg skrev da at myntene kunne forventes sendt den 19. desember, og at de sannsynligvis ikke kom frem før jul. Deretter ble vi forsikret at de skulle komme hit den 23. desember og jeg planla å få sendt de ut den tirsdagen. Nå er omsider myntene på vei til landet, men forventet ankomst er ikke før 29. desember. Det betyr at de blir sendt ut tirsdag den 30.12

Pandaene har klart å forsinke en hel del andre nyheter også, siden de ankommer samtidig - alle forhåndsbestillinger sendes derfor ut den 30.12, igjen beklager.

Vel, sjansen for å få disse før jul var i utgangspunktet små - så nå ser det ut som dette blir en nyttårsgave til seg selv istedet for en romjulsglede, jul blir det likevel - gå inn i julefeiringen vel vitende om at myntene er på vei og blir sendt så raskt som overhodet mulig.