Perth Mint følger opp fjorårets krokodille med skremmende spider

Av Admin Gold Source, 25 mar 2015 - 11:20

Fremfor å starte på en egen krokodille serie, som noen spekulerte i når Saltwater Crocodile ble sluppet i fjor, ser det nå ut som Perth Mint i stedet hadde en serie med farlige Australske skapninger i tankene, når de lanserte sin fjerde 1 unse sølvbullionmynt. Og med det temaet kan vi jo glede oss til mye tøft i årene som kommer i og med at Australia har litt å ta av i den kategorien.

Den største forskjellen mellom de tre eksisterende bestselgerne Kookaburraer, Koala og Lunaserien, og denne nye serien er at disse ikke kommer enkeltvis i kapsel, men heller i tuber av 25 unser som vi kjenner fra andre lands hardcore bullionmynter. Opplaget er også høyere med en hel million eksemplarer. Men enn så lenge de planlegger nye motiv i hver kommende utgivelse har vi altså fått en ny samlerserie fra Australia og det er jo ikke hverdagskost, Koala serien var sist gang dette skjedde og det var i 2007.

Edderkoppen det her er snakk om kan bli opp til 5 cm lang og kan overleve på bunnen av svømmebassenget ditt i flere dager før det bestemmer seg for å bite - nok et psykotisk lite monster med mang en araknofob på samvittigheten dette altså. Mynten kommer for salg i april og vil bli tilgjengelig både enkeltvis i air-tite, og i tuber. Vi har fortsatt noen Saltwater Crocodile mynter fra 2014 på lager så mangler du denne er det ikke for sent å få med seg hele serien fra begynnelsen av. Mynten er her.