Perth Mint Slipper Sine 2016 Design

Av Admin Gold Source, 16 aug 2015 - 18:38

Som vanlig er det Perth Mint som er først ute av de store myntverkene, de har en rekke serier i gull og sølv som samlere, sparere og investorer verden over vet å sette pris på. Nytt av året er en ny sølv bullion serie: Silver Kangaroo 1ozt. Det var på tide at gullversjonen fikk en makker i blankt metall.

Her er 2016 Koala Designet, litt mer dynamisk enn tidligere, vi får faktisk se at det relativt dovne dyret beveger seg en gang iblandt. OBS! Det blir ingen 10 unse utgave i 2016. Det kan bety slutten for denne størrelsen i Koala-Serien. For å bøte på dette innføres derimot et max mintage på 300.000 en unse utgaver.

Kookaburra-designet (andre gang (2008) det er piggtråd på en Kookaburra-mynt!), denne kommer som en unse (max mintage 500 000), 10 unser og kiloutgave.


Den klassiske gullkenguruen, som nærmest står å betrakter sin egen skygge.

Lunar serien i sølv (Nå er det på tide å kjøpe inn 2015 Year of The Goat om du ikke har en unse-versjonen!)


Og til slutt den nye Kenguru Sølvbullion mynten. Den har ikke noe maksopplag å kommer opprinnelig i tuber på 25 ozt. Vi selger i kapsel, eller tuber (avhengig av premien på disse). Vi forventer samme kvalitet på striken her som på Saltwater Crocodile og Funnel Web Spider, altså ikke like høy som Koala, Kookaburra og Lunar Serien, men mer bullion-preg og noe lavere premie enn de eksisterende seriene, men sannsynligvis noe høyere enn Maple Leafs og Philharmonikere. Time will show.

Her er release datoene og opplagene, Legg merke til at Koala-serien nå har et max opplag på 300 000 - disse myntene ble laget i ubegrenset antall tidligere, dvs. det antallet de fikk solgt i løpet av året. Det er en positiv utvikling.

 

 

 

 

Perth Mint har sluppet noen filmer for anledningen også: