Siste 5 mynter av Utvalgte Sølvbullions klare for salg!

Av Admin Gold Source, 28 nov 2016 - 13:54

I det vi nærmer oss slutten av året er også samlingen Utvalgte Sølvbullions komplett, her er de siste fem myntene.

Britannia, Storbritannia
Denne romerske gudinnen har blitt et nasjonalsymbol for Storbritannia og har prydet myntene der i nesten 2000 år! 2016 utgaven har, som i fjor, det som kalles «sement blankett», det vil si at mynten har en ruglete overflate, fremfor den speilblanke som har vært tidligere.

Stockhorse, Australia
Fantastisk mynt fra Perth Mint i meget lavt opplag i en serie som startet i 2013, mynten er på grunn av sitt nydelige design utrolig populær verden over.

Big Cats: Cheeta, Sør Afrika
Ny serie basert på serien «Big Cats» fra National Geographic, mynten er i GEM Proof kvalitet som betyr at mynten er av ypperste kvalitet og har pålydende 2 Rand.

Maple Leaf Year Of The Monkey Privy, Kanada
Utgavene med privy-merke fra den Kinesiske Månekalenderen startet i 1998. Utgaven i denne samlingen har privy-merke som symboliserer Year of The Monkey, lavere opplag og en helt annen finish enn de ordinære bullion-utgavene, derfor er den igjen plukket ut til samlingen.

Koala, Australia
Denne serien fra Perth Mint med Koalabjørner har vært utgitt siden 2007 og har raskt blitt en av de mest populære en unse sølvmyntene fra Australia.

Alle myntene kommer i airtites kapsel og med det siste brettet kommer også samlerhefte med beskrivelser, opplag og spesifikasjoner om alle myntene.