Siste jubileumstilbud er sendt ut - God Helg!

Av Admin Gold Source, 25 okt 2013 - 22:35

I dag har vi sendt ut vår siste ukentlige fredags jubileumssalgepost til over 2000 kunder, i oktober markerer vi at vi nå har sørget for at norske kunder, i tre år, har kunnet kjøpe internasjonale kvalitetsmynter av gull og sølv til sanntidspriser fra en trygg og sikker nettbutikk.

I tillegg til bestselgere som Silver Eagles, Maples, alle myntene i Wildlife serien, kinesiske pandaer og Perth Mint produkter, har vi også skaffet mer spesielle produkter som 10 ozt gullmynter, Somalia Elefanter, Noahs Ark fra Armenia, NGC graderte sjeldne bullions, Polar Bears…. You name it, til det norske markedet.

Kunder som er interessert i sølv og gull mest for metallets skyld, eller kunder som har vært ute etter en spesiell gullmynt fra Isle of Man, eller the Royal Mint – har kunnet kjøpe de av en norsk leverandør og fra en sikker nettbutikk, raskt og trygt levert, til en god pris og med personlig service. Det er vi litt stolte av.

Vi skal fortsette og kontinuerlig investere i løsninger for bedre å oppfylle vårt løfte til kundene: Å være den beste nettbutikken for alle som er interessert i moderne gull og sølvmynter i Norge. Punktum.

Derfor har vi mange nye prosjekter på gang i månedene som kommer – og for at du som kunde skal få nyte godt av dette på best mulig måte ber vi deg om å:

Meld deg på vårt månedstilbud – her kan du gjøre kupp! Les mer her: Gold Source sitt månedstilbud

Om å like oss på Facebook! Her poster vi nyheter og deler videoer som vi tror du liker oftere, og litt mer «investor orientert», enn på bloggen, der vi må prioritere mer kunde og -produktrelaterte forhold:
Vår Facebook side.

Sjekk denne bloggen innimellom!: Gold Source Blogg

Dessverre har jeg ikke tid til å skrive 10 siders makroøkonomiske rapporter lenger (Gamle kunder vil huske «Gold Source Rapporten»), men alle dere som har besøkt oss på kontoret, og tatt dere tid til å slå av en prat der, eller på telefon, kan bevitne at vi fremdeles mener vi har gode grunner til at du skal allokere litt av sparepengene  til våre produkter. Vi har som mål å gjenoppta litt flere markedsanalyser i tiden som kommer, men vi skal først og fremst konsentrere oss om å møte forventingene til våre kunder om å levere riktige mynter til riktig pris, raskt og trygt.

Avslutningsvis; takk til alle kunder som har deltatt på vår 3-års kampanje. Jeg håper dere er fornøyd med prisene og myntene dere har mottatt. I November går vi tilbake til vanlige månedstilbud igjen – og selvfølgelig konkurransen vår (les mer på bloggen her: Vinn en sølvmynt hver måned!   Det er fortsatt noen jubileumstilbud igjen... snok rundt på siden, men vær rask.

Mange nye mynter kommer denne høsten, følg med! Noen kommer i svært lave opplag og vil forsvinne raskt. Og som altid  - har du spørsmål om å spare i gull og sølvmynter, det være seg semin-numismatics eller rene investor allokeringer – Gold Source er der for deg – send oss en epost eller ring oss.

Ha en fin helg

Mvh

Martin Mesicek
M.Sc. Pol. Econ
Daglig Leder.