Spesialtilbud på 5 ozt sølvmynter fra US Mint

Av Admin Gold Source, 4 Mai 2013 - 18:10

Vi har ikke mange mynter klare for levering om dagen og noen er kanskje ikke komfortable med å vente noen uker på levering. Derfor smeller vi til med et spesialtilbud på noen utrolig fine 5 ozt sølvmynter fra US Mint; America the Beautiful Serien. Disse er klare for levering og tilbys nå til en redusert premie over spot, denne helgen setter vi premien til 650,- over spot pr mynt. Per ozt blir det 130,-

Vi har fem forskjellige mynter fra 2011 og 2012. Noen av dem har vesentlig lavere opplag enn andre (2012 utgavene er sjeldne) og med tanke på at denne serien skal gis ut helt frem til 2021 kan det være en særdeles god ide å sikre seg 2012 utgavene nå mens spotprisene er lave.

Serien består av 5 ozt mynter i Brilliant Uncirculated (BU) kvalitet og det blir gitt ut fem ulike motiv hvert år. Dette er ikke Proof mynter, så speilede overflater kan ha noe matthet og relieffer er ikke ultra dype.

Alle motiv er hentet fra nasjonalparker fra ulike delstater i USA  og er å regne som semi-numismatics, det er fokus på opplag og selvfølgelig et samlermarked for de som ønsker en komplett serie, men US Mint har hele tiden vært klare på at premien skal være så lav at den også kategoriseres som en bullion mynt. En slags hybrid. Legg også merke til den latterlige lave face valuen på 25 cent (!) For 5 ozt (!!) Meningen er at baksiden skal likne en Washington Quarter, det er forklaringen. Hvilken å kjøpe? Her er en tabell som viser opplagene. Det sier seg selv at de mest lavest opplag er de som er mest ettertraktet og nå er gode kjøp siden vi selger de alle sammen til samme lave premie.