Superman mynter fra Royal Canadian Mint klare for forhåndsbestilling!

Av Admin Gold Source, 28 okt 2013 - 13:46

Denne høstens absolutte hotteste nyutgivelser blant gull og sølvmynter er Royal Canadian Mints utgivelse av supermann myntene som skal feire at det er 75 år siden superhelten ble født. Mynten blir ikke distribuert til forhandlere i Europa og det er satt en begrensing på salg fra Royal Canadian Mint til 2 mynter per husstand i USA og Canada.  Det er altså ikke enkelt å fremskaffe denne mynten i Europa og hvertfall ikke til de veiledende prisene som er satt av myntverket.

Vi har likevel klart å få tak i noen få mynter, men har da måttet betale tilnærmet detaljist priser for alle sammen. Dette spiller liten rolle synes vi, alle originale Superman samlerobjekter, det være seg plakater, buttons eller vekkerklokker, har vist seg over tid å holde sin verdi utrolig bra, noe som skyldes at rettighetseierne har vært flinke til å beskytte merkevaren og den ikoniske verdien Superman har for svært mange.

Dette gjør disse myntene til gode myntinvesteringer; kvaliteten på myntene, med alt «stashet» rundt (boksene og sertifikatene) gjør at vi føler oss trygge på at disse myntene vil være svært ettertraktet i uoverskuelig fremtid. Mange av myntene selges allerede i annenhåndsmarkedet til priser høyere enn hva myntverkene satte som veiledende priser, noen enkle søk på ebay avslører dette.

Det slippes totalt syv mynter hvorav 1 unse sølvmynten «Man of Steel», med et opplag på 10.000 mynter, 1 unse sølvmynten med hologram «Superman & Metropolis», og gullmynten «Superman the early years», allerede er utsolgt fra myntverket.

Vi har klart å få kloa i 10 unser av Man of Steel og 10 unser av Superman Shield, disse er klare for forhåndsbestilling i nettbutikken i dag. Det er begrenset til en mynt per type per kunde. Vi har lyst til at så mange som mulig skal få sjansen til å sikre seg en mynt og vil forhindre at noen kjøper opp alle sammen for å selge disse videre til enda høyere priser i annenhåndsmarkedet.

Ordre som inneholder mer enn en mynt av hver av de to typene vi har lagt ut vil bli kansellert automatisk, det betyr at andre kan bestille myntene før deg og du ender opp med ingen! Så vennligst respekter ordrestørrelse begrensningen.

Har du lyst til å se eksempler på samlerobjekter med Superman og hvilke priser disse oppnår i samlermarkedet anbefaler jeg deg å besøke denne nettsiden: www.supermansouvenirs.com

Myntene leveres i begynnelsen av november. Slike samlerobjekter er betydelig mer verdt om emballasjen, sertifikater og andre ting som medfølger er i god stand. Jeg vil anbefale de som kjøper disse myntene å ta godt vare på alle "effektene" som medfølger.