Tredje utgave av "Gold & Silver Panda Coin Buyer`s Guide"

Av Admin Gold Source, 13 jun 2017 - 22:10

For tredje gang har Panda-Guru og myntekspert Peter Anthony tatt pennen fatt for å gi myntverdenen et oppdatert og uvurdelig panda-leksikon med fullstendig oversikt over de populære gull- og sølvmyntene fra Kina.

Siden 1982 har Kina utgitt pandamynter i edelt metall for samlere, sparere og investorer og serien er vokst til å bli en av verdens ledende. Serien er umåtelig populær i både gull og sølv og myntene har konsekvent gitt meravkastning sammenliknet med andre bullionmynter.

Bokens tredje utgave kommer i hard-cover for første gang (1. og 2. utgave var i paperback) og er på 386 sider, fullspekket med bilder, spesifikasjoner, varianter og estimerte populasjonsdata. Om du samler, spekulerer eller vurderer å kjøpe noen Kinesiske pandaer som et krydder i din edelmetallsamling kommer du simpelten ikke utenom denne boken.

pandamynter

Forhandlere og seriøse samlere har ikke råd til å ikke å eie denne. Bestill boken direkte fra forfatterens hjemmesiden her.

Peter Anthony er pioner innenfor å utdanne myntsamlere og investorer i vesten om moderne kinesiske mynter og står bak nettsiden www.pandacollector.com, han utgir en egen priskatalog over de største kinesiske moderne myntutgivelsene og er NGC-ekspert på området.