US Mint slipper dette årets andre ATB 5 unser: Kisatchie National Forest

Av Admin Gold Source, 14 apr 2015 - 23:35

Som eneste myntbutikk i Norge har vi konsekvent gjort alle nyutgivelser i America The Beautiful (ATB) serien tilgjengelig fortløpende for det norske markedet, ikke nok med det: Vi har også en god del tidligere utgaver for salg som gjør at du kan fylle tomrom i serien!(Illustrasjon hentet fra agaunews.com)

Nå er den andre mynten for 2015 blitt sluppet fra US Mint, denne gangen er det delstaten Louisiana som har fått sin egen nasjonalpark prydet på mynt. Som samlere av serien vet vil America The Beautiful serien, når den er ferdig, bestå av en 5 unse sølvmynt med motiv fra en nasjonalpark i hver delstat i USA, denne samlingen vil bli omfattende og imponerende om du fullfører den!

Tidligere i år ble Homestead National Park i Nebraska sluppet, og de myntene vi tok inn ble raskt utsolgt, men vi vil ta inn flere snart, om det er slik at du gikk glipp av den.

Designet til mynt nr. to minner litt om fjorårets Everglades og vil nok bli meget godt mottatt. Forvent at vi har Kisatchie National Forest klar for levering i begynnelsen av mai, og som det pleier å være med moderne bullionsamlermynter; de er alltid billigst når de slippes.... mange ATB mynter fra tidligere år har allerede blitt ganske mye dyrere enn når de ble sluppet.