Vi lanserer Utvalgte Sølvbullions 2015

Av Admin Gold Source, 20 feb 2015 - 14:31

Hvert år utgis et stort antall sølvbullions fra myntverk i hele verden og med høyere sølvpriser de siste årene har antall utgivelser steget i takt med interessen.

Som Norges største forhandler av sølvbullions på internett vet vi en del om hvilke av disse myntene som opprettholder interesse og verdi over tid. Og som innkjøper av mynter i annenhåndsmarkedet vet vi også hvordan mynter bør oppbevares for å bevare sin skjønnhet og verdi. Det er denne kunnskapen vi baserer oss på når samlingen Utvalgte Sølvbullions 2015 er satt sammen.

Med samlingen Utvalgte Sølvbullions 2015 har vi villet samle sølvbullions vi mener er gode kjøp i dag og for fremtiden i ett album som tilbyr maksimal beskyttelse av myntene. Samtidig ønsker vi at samlingen skal gi et komplett bilde av utgivelsene i 2015.

Når samlingen er komplett har du sikret deg alle de mest relevante sølvbullion-utgivelsene fra 2015 på ett sted, som et komplement til dine andre edle metaller eller som et rent oppslagsverk for myntåret. Samlingen består av 25 bullions som selges på brett med 5 mynter på hvert brett, og med 5 utgivelser i løpet av året. Brettene passer perfekt inn som sider i ett album du fyller opp etter hvert.

Ideen til albumet kom ut fra et eget ønske om å samle ett pent eksemplar av alle de ulike sølvbullions vi har solgt gjennom årene, vi ønsket å lage et slags Gold Source bibliotek som vi kunne vise frem til kunder som kommer på besøk.

Det er ikke rent få forskjellige en unse sølvbullions vi har håndtert gjennom de snart fem årene vi har drevet, og ikke rent få ganger vi har ergret oss over at vi ikke tok vare på et eksemplar til «arkivet» når en mynt er blitt utsolgt eller har blitt erstattet med en ny utgave. Så på en måte lanseres samlingen alt for sent, men bedre sent enn aldri!

Og kanskje skal vi begynne å jobbe oss bakover og tilby album fra tidligere år også. Det kommer litt an på responsen vi får på 2015 samlingen.

Nå inviterer vi kundene våre til å samle pene eksemplarer gjennom året sammen med oss! Når året er omme og du har et fullt album er du sikker på at du ikke har gått glipp av de myntene vi mener er de beste, valgt ut fra design, markedsposisjon og kvalitet.

Med det siste brettet for året får du også et samlerhefte med detaljer og beskrivelser av myntene og seriene som er med og hvorfor vi mener de kvalifiserer til samlingen.

De fem første myntene i bullionbrett nr. 1 til albumet er Maple Leaf YoG Privy, Noah’s Ark, Koala, Red Tailed Hawk og den eksklusive Silver Kangaroo mynten fra Royal Australian Mint.

Øvrige bullionbrett slippes annenhver måned ut resten av året og neste brett kommer i april.