Vi ønsker deg god jul og godt nyttår

Av Admin Gold Source, 20 des 2013 - 13:46


2013 har vært et begivelsesrikt år for oss, jeg håper det har vært det for dere også.

Vi har lansert ny nettbutikk med responsivt design og andre funksjoner som gjør det enklere for deg å handle. Salget vårt er på omtrent samme nivå som året før, noe vi er fornøyd med. Det viser at på tross av fallende priser, og mye negativ omtale om gull og sølv i de fleste medier, så ser fortsatt mange fordelene ved å ha litt edle metaller på kistebunnen i en urolig verden.

Vi har faktisk solgt flere mynter enn i 2012, men siden de er blitt billigere, og det er jo hyggelig, så forblir altså omsetningen den samme som ifjor - rundt 25 millioner kroner. Enda hyggeligere er at vi har fått mange nye kunder, og beholdt våre eksisterende.

Produktutvalget er også mye bredere enn noensinne og vi merker at markedet responderer bra på vår nye produktmix. Vårt løfte til markedet er enkelt: Vi skal være landets største nettbutikk for moderne gull- og sølvmynter til sanntidspriser; for sparere, samlere og investorer.

Alle med interesse for nye gull og sølvmynter skal finne noe de liker hos oss. Som kunde skal du føle deg trygg på at handelen blir gjennomført på en skikkelig måte, få rask respons fra oss over telefon eller epost og vite at du handler av et norskt selskap som driver med dette på fulltid - ikke som en bigeskjeft kombinert med annen virksomhet, eller fra et utenlandsk selskap som kun har oversatt sine nettsider til norsk. Vi benytter norsk regnskapsfører, revisor og webutviklere. Om noe inntreffer vet du at du har en kontaktperson å forholde deg til i norge og er beskyttet av norsk lovgivning.

Vi har mange spennende prosjekter på gang som lanseres allerede tidlig i 2014, men det kommer vi tilbake til da. Nå skal vi slappe av å kose oss med alle de godene som hører julefeiringen til - Ta en pause fra makroøkonomi, gull og sølvpriser og alt sammen, bare slappe av å lade batteriene.

Siste fredagstilbud sendes ut om en knapp knapp time - denne gangen slår vi til med vårt beste tilbud noensinne - slik at vi får tømt lageret og dermed gjort plass til flere spennende nyheter i året som kommer.

Telefonen er ikke betjent fra og med i ettermiddag til torsdag 2. januar, men send oss en epost: info@goldsource.no så skal du få svar i løpet av dagen. Butikken er åpen, men det er kun bestillinger som gjøres i forbindelse med lagersalget som slippes i dag som sendes i løpet av romjulen, alle andre pakker sendes på nyåret.

Takk for at dere velger å kjøpe mynter av oss og for alle de hyggelige besøkene og interessante samtalene vi har hatt med mange av dere i året som har gått - nyt julen og kos dere, det skal jeg gjøre.

Julehilsen

Martin Mesicek
Daglig Leder