Vinner av Novemberkonkurransen er kåret!

Av Admin Gold Source, 2 des 2013 - 11:47

Det er tydelig at deltakerne blir flinkere og flinkere til å tippe, og mer og mer samstemte - eller det kan være en tilfeldighet, det vil dataene vise i fremtiden. Torsdagstrategien har nå festet seg og det renner inn eposter mellom klokken 11.00 og 12.00, men noen er også for sent ute (!) Bedre å tippe en dag for tidlig enn å pushe grensen å risikere å ikke være med...

Først og fremst: Fasiten viser at gullprisen (bid) endte på 1252,10 USD fredag den 29. Oktober. Superoptimisten blir dermed Kristoffer H med sitt forslag på 1338,95 USD - En bom på 86,85 USD - Vi har sett adskillig verre før! Så dette underbygger at tippingen graviterer mot midten. Superpessimist denne måneden blir Kenneth B, med sitt forslag på 1169,37, en differanse på 82,73 USD - ikke så forskjellig fra optimist differansen altså!

Gjennomsnittet av alle forslag var 1246,54 - det utgjør en differanse på kun 5,56 USD - Ikke dårlig - om snittet kunne plassert en trade med denne kunnskapen ville man kunne tjent noen penger på å kjøpe opsjoner.

Det sto mellom to forslag, og vinneren vant med den vannvittige lave marginen på 4 cent! Close, but no cigar Hr. Ben T. som med sine 1253,73 ble slått av denne månedens vinner, Hans E. med sitt forlag på 1250,50 - Gratulerer! Da var han kun 1,60 unna fasit. 

Sølvbarre er på vei i posten!

Vi fortsetter konkurransen - og kommer tilbake med mer informasjon om regler og premier - følg med på bloggen eller på facebook. Apropos Facebook - hadde det noen effekt å få to sjanser? Jo faktisk!! Hans E. vant med ett av sine to forslag!! Neste gang får alle bare en sjanse dog, faebook venn eller ikke.

Ha en fin arbeidsuke!

Med vennlig hilsen

Martin Mesicek
Daglig Leder.