Vinneren av trekningen av en 10 unse sølv Koala er kåret

Av Admin Gold Source, 11 Mai 2015 - 12:00


Som mange er klar over har vi i perioden 29. April til 8. Mai invitert våre kunder til å svare på noen få spørsmål om seg selv og hvilke mynter de liker å handle på nett. Responsen på undersøkelsen har vært meget god og av de 285 kundene som klikket på lenken til undersøkelsen har vi trukket en tilfeldig vinner:

Gratulerer til Øystein L. fra Ålesund! Du får tilsendt mynten i posten imorgen!

Undersøkelsen viser at våre kunder er godt orientert om hvilke aktører som finnes både i det norske, og i det internasjonale markedet, de aller fleste er godt fornøyd med den totale kundeopplevelsen hos Gold Source, men det er alltid rom for forbedringer. 

Vi har allerede endret noen produktkategorier som følge av undersøkelsen, og endringer i nettbutikken blir også lansert innen kort tid, blant annet et søkefelt som gjør det enklere å navigere seg frem til de myntene man er ute etter. Vi forenkler også prosessen med å selge tilbake mynter, og vi gjør det nå mulig for kunder å selge oss skrapgull (smykker o.l) slik at disse kan veksles om til mer likvid bullion, eller tas ut i kontanter. Vi kan dessverre ikke imøtekomme alle ønskene; vi kommer f.ek.s ikke til å tilby gull- eller sølvbarrer for salg pga. de norske momsreglene på disse produktene.

Derimot øker vi vareutvalget fra de spesifikke myntverkene og myntstørrelsene som dere ba om! - Vi gjør dermed alt vi kan for at vi fortsatt skal være den ledende norske nettbutikken for moderne gull- og sølvmynter i årene som kommer.

Takk for at dere tok dere tid til å besvare spørsmålene!

mvh

Martin Mesicek
Daglig Leder